Leuke Activiteiten tijdens jullie Bruiloft in Amersfoort

Op jullie grote dag draait alles om liefde, geluk, en het vieren van jullie speciale moment. Kiezen jullie ervoor om met z'n allen iets leuks te ondernemen. Of terwijl jullie met z'n tweeën genieten van jullie fotoreportage, kunnen jullie gasten zich vermaken met enkele leuke activiteiten in de prachtige stad Amersfoort. Hier zijn enkele leuke ideeën jullie gasten en de feeststemming erin te houden.


1. Vaar door de Grachten met Waterlijn

Huur een eigen boot of neem deel aan een rondvaart met een gids om de betoverende grachten van Amersfoort te verkennen. Samen met jullie gasten kunnen jullie de stad vanaf het water ontdekken. Het is een ontspannende en plezierige excursie die zowel jong als oud zal aanspreken. Meer informatie vind je op Waterlijn.

2. Wijnproeverij bij ZusterMargaux

Geniet van de lekkerste wijnen in de eeuwenoude omgeving van dit stadsklooster bij Wijnbar ZusterMargaux. Of plan zelfs een wijnworkshop in met al jullie gasten! Een heerlijke manier om de smaakpapillen te verwennen. Meer details vind je op ZusterMargaux.

3. Bierproeverij bij De Drie Ringen

Voor de liefhebbers van bier is er De Drie Ringen, de stadsbrouwerij van Amersfoort. Hier kunnen jullie een bierproeverij met rondleiding of een High Beer regelen. Of waarom niet bierproeven combineren met een rondvaart, stadswandeling of een torenbeklimming? Kijk voor meer informatie op De Drie Ringen.

4. Beklim de Onze Lieve Vrouwetoren

De beklimming van de 346 treden van de Onze Lieve Vrouwetoren wordt beloond met een adembenemend uitzicht over Amersfoort. Het is een geweldige manier voor jullie gasten om de stad van bovenaf te bewonderen.

5. Stadswandeling door Amersfoort

Een stadswandeling is een geweldig idee voor jullie gasten terwijl jullie schitterende foto's maken voor jullie fotoreportage. Tijdens deze wandeling kunnen jullie gasten kennismaken met de vele bezienswaardigheden van Amersfoort. Voor meer informatie, bekijk Amersfoortse Gidsen.

6. De Keijlijn - Treintje door de Stad

Als je vaak in Amersfoort bent geweest, heb je misschien het rode treintje, De Keijlijn, door de stad zien rijden. Wist je dat je dit treintje buiten de reguliere tijden kunt reserveren, zelfs 's avonds tot 23.00 uur? Een leuke manier om samen de stad te verkennen.

Tradities of helemaal jullie eigen invulling? Alles is prima, zolang het bij jullie past!

Web Studio

Hallo, ik ben Jeanine, trouwfotograaf


Voor avontuurlijke koppels die hun eigen tradities druven te maken

Ik documenteer de pure emoties en het gevoel van jullie bruiloft, zonder jullie uit het moment te halen. Voor koppels die van avontuur houden, die kiezen voor hun droombruiloft en hun eigen tradities durven te maken. Ik ben er om jullie verhaal te vertellen.

Ik zorg ervoor dat alles is afgestemd naar jullie wensen. Willen jullie veel variatie en verschillende locaties voor jullie portretfoto's dan plannen we er meer tijd voor in. Wil je liever weinig tijd hiervoor inplannen, dan kunnen we een korte fotosessie voor jullie portretten inplannen. Of misschien wel helemaal niet. Dat is helemaal aan jullie als bruidspaar!

meer over mij

Check jullie trouwdatum!

Contact Jeanine


Heb je een vraag, wil je een fotoshoot boeken of een kennismakingsgesprek aanvragen. Neem vrijblijvend contact met me op, via het contactformulier of email. Mocht je liever telefonisch contact hebben, dat kan natuurlijk ook. Stuur even een mailtje, dan plannen we een belafspraak.

info@namastefotografie.nl

06-20440310

Informatie aanvragen