Hé, ik ben Jeanine

Jouw fotograaf en trouwfotograaf

Web Studio

Jullie fotograaf


Voor avontuurlijke koppels en families, die graag het echte leven documenteren

Ik ben Jeanine van der Hoek en woon in het heerlijke Culemborg. Samen met mijn vriend Jorn en onze hond Cliff struin ik graag uren door de natuur. Door de prachtige uiterwaarden van de Lek of de mooie bossen van de Utrechtse Heuvelrug, altijd is het weer genieten.

Ik hou van uren in de keuken staan, heerlijke maaltijden koken of koekjes bakken. Het leukste daarvan vind ik, de glimlach die bij de anderen verschijnt als ze een volle trommel koekjes zien. Of als ik vrienden zie genieten van een heerlijke Arabische stoofschotel.

Op al deze avonturen gaat mijn camera natuurlijk mee. Om deze mooie momenten en ontmoetingen vast te leggen, om ze te koesteren en te bewonderen.

Namasté, liefs Jeanine

Gasten op bruiloft in Lage Vuursche geven elkaar een emotionele knuffel bij het welkom. Utrecht, zwart-wit foto

"De bergen zijn een uitnodiging voor avontuur en ontdekking." - Sir Edmund Hillary

Ontmoet Cliff: mijn Floormanger!


Bij ons woont ook Cliff, onze Australische herder! Ze zeggen altijd dat katten geen baasjes, maar personeel hebben. Nou Cliff ook! Haha. Ons droom idee om samen met Cliff huttentochten te lopen, hebben we moeten laten varen. Cliff vond zijn kampeervakantie geen succes, hij was ontzettend blij toen hij de voordeur in Culemborg weer herkende. Dus nu mag hij logeren bij mijn ouders, waar hij veel te hard verwend word. En mijn moeder altijd een extra gehaktballetje voor hem draait.

Web Studio

Weten jullie al dat jullie mij als fotograaf willen? Stuur hieronder een bericht!

Contact Jeanine


Heb je een vraag, wil je een fotoshoot boeken of een kennismakingsgesprek aanvragen. Neem vrijblijvend contact met me op, via het contactformulier of email. Mocht je liever telefonisch contact hebben, dat kan natuurlijk ook. Stuur even een mailtje, dan plannen we een belafspraak.

info@namastefotografie.nl

06-20440310

Informatie aanvragen

Ons verhaal, ontmoet Jorn


Jorn en ik kennen elkaar inmiddels alweer heel wat jaren. We hebben elkaar ontmoet bij de studentenklimverening in Enschede, de TSAC voor intimi. ;-) Voor sommige waren we een onverwachtse combinatie als stelletje, maar anderen hadden het allang zien aankomen. Na een tussenstop in Utrecht, wonen we inmiddels alweer 7 jaar in Culemborg. Beide zijn we verliefd op de bergen, dus als het even kan, pakken we onze tent en gaan we erop uit. Hoe langer en hoger de trektochten hoe groter de glimlachen. Alhoewel we ook kunnen genieten van dagtochtjes in de Franse alpen met een verse eclair op de top!

Web Studio

Een paar van mijn favoriete dingen

Verliefd op mijn verloofde Jorn & onze Aussie Cliff, beide laten ze me altijd lachen en troosten me als ik verdietig ben. Ze zijn alles voor mij!

Favoriete eten is zelfgemaakte Muhammara, een heerlijke dipsaus van geroosterde paprika's en walnoten.

Droomreis maandenlang mogen wandelen in de hooggebergte van Zuid-Amerika

Intens genieten van lachend ons avondeten proberen te koken naast onze tent terwijl het pijpenstelen regend. Op zo’n klein benzinebrandertje natuurlijk!

Ik verzamel kookboeken! Inmiddels ben ik overgegaan op e-books, om wat ruimte besparen. ;-) Naast Ottolenghi en Chetna Makan, is het boek Falastin van Sami favoriet.

Weten jullie al dat jullie mij als fotograaf willen? Stuur hieronder een bericht!

Vertel me alles over jullie avontuur samen