Fotograaf & trouwfotograaf in Culemborg, Utrecht, Gelderland en in de randstand.

Ik documenteer de pure emoties en het gevoel van jullie bruiloft, zonder jullie uit het moment te halen

voor koppels die houden van avontuur

Check hier jouw trouwdatum!


Hoi, ik ben Jeanine


De fotograaf voor avontuurlijke koppels en families, die graag het echte leven vastleggen

Net als jullie, ben ik net verloofd! We kampeerden voor 6 weken in onze kleine trekkerstent in het ruige landschap van IJsland. Niets maakt ons gelukkiger dan koken op ons kleine brandertje voor ons tentje met een prachtig uitzicht. Zelfs wanneer de regen met bakken naar beneden komt tijdens het koken, vinden we altijd een manier om te lachen. En na een lange dag wandelen, smaakt alles natuurlijk 10 x beter dan thuis. 😉

Wij zitten nog in de fase, hoe willen we onze liefde vieren? Gaan we voor een klassieke bruiloft? Of stiekem iets totaal niet traditioneels en alle verwachting loslaten? Want dat past eigenlijk beter bij ons. Trouwen in een berghut? Of ergens in Nederland in de natuur? In ieder geval met heerlijk eten, wat naast de bergen is eten onze passie. En het moet vooral een ontspannen dag worden, waar niets moet en alles mag. Waar iedereen geniet van deze dag!

Ik ben erg benieuwd naar jullie plannen en naar de ring selfies!!

Namasté, liefs Jeanine

Ik vertel je graag meer!
Web Studio
Web Studio

We zouden Jeanine zekere aanraden als trouwfotograaf! Ze boffen dan met zo'n fotograaf als jou!

Laura & Daniel

Web Studio

Weten jullie al dat jullie mij als fotograaf willen? Stuur hieronder een berichtjeContact Jeanine


Heb je een vraag, wil je een fotoshoot boeken of een kennismakingsgesprek aanvragen. Neem vrijblijvend contact met me op, via het contactformulier of email. Mocht je liever telefonisch contact hebben, dat kan natuurlijk ook. Stuur even een mailtje, dan plannen we een belafspraak.

info@namastefotografie.nl

06-20440310

Informatie aanvragenUnieke Momenten & Echte Emoties


Web Studio

Tips van een professionele trouwfotograaf voor een onvergetelijke strandbruiloft in Egmond

Ontdek de magie van trouwen aan het strand van Egmond! Lees onze tips en ideeën voor een ontspannen en vrolijke strandbruiloft. Kies de perfecte locatie, houd rekening met het weer, creëer een relaxte sfeer en maak gebruik van de prachtige omgeving voor adembenemende foto's. Geniet van verfrissende drankjes en zomerse hapjes. Laat je inspireren en plan jullie eigen droombruiloft aan het strand. Veel geluk en geniet van jullie speciale dag!

Lees meer...
Web Studio

Bruiloft in Utrecht van Maria & Frank: Een Verhaal van Liefde Vastgelegd door Journalistieke Trouwfotograaf

Als trouwfotograaf is het altijd een geweldige ervaring om twee schitterende mensen te mogen fotograferen op hun trouwdag. De liefde straalt er helemaal vanaf en ik voel me bevoorrecht om deze momenten vast te leggen. Mijn benadering van trouwfotografie is journalistiek: ik leg jullie trouwdag vast op een spontane en ongedwongen manier, zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken over de foto's van jullie bruiloft...

Lees meer...
Web Studio

Een Onvergetelijke Bruiloft in Oostvoorne

Vandaag neem ik jullie mee terug naar een bijzondere dag: een prachtige bruiloft in Oostvoorne, die plaatsvond op woensdag 8 mei, de dag voor Hemelvaart. De weergoden waren ons voor Nederlandse begrippen gunstig gestemd. Hoewel het iets kouder en bewolkter was dan gehoopt, bleef het droog en brak de zon af en toe door in de avond.

Lees meer...
Web Studio

Trouwfeest Lara & Daniel in Winterswijk: Een Betoverende Dag Vastgelegd door Trouwfotograaf uit Utrecht

Het trouwseizoen is weer in volle gang en als trouwfotograaf uit Culemborg heb ik het voorrecht om bruiloften door heel Nederland vast te leggen. Met mijn wortels in het oosten van het land, was het extra bijzonder om het trouwfeest van Lara en Daniel in het prachtige Winterswijk te fotograferen. Het was een dag vol liefde, geluk en magische momenten die ik met veel plezier heb vastgelegd... Lees meer...

Lees meer...

Zoeken jullie een spontane en betrouwbare trouwfotograaf?

Ik maak graag met jullie kennis
Web Studio

Jeanine was het geld dubbel en dwars waard.

Wij houden niet zo van geposeerde foto's dus Jeanine's ´journalistieke´ stijl pastte goed bij ons. Ze heeft de sfeer van onze trouwdag heel mooi gevangen en elke foto vertelt een verhaal.

Jeanine was subtiel aanwezig, we hadden haar vaak niet eens in de gaten. Des te meer een verrassing om na afloop de foto's te zien!

Laura & Daniel

Web Studio