Zwart-wit trouwfoto, bruidegom kijkt ontroerd naar zijn bruid na de geloften bij een bruiloft in Lage Vuursche

Bruiloft Tom & Karen bij Trouwfotograaf in Culemborg

Als trouwfotograaf werk ik vanuit Culemborg, maar natuurlijk fotografeer ik bruiloften door heel Nederland. Afgelopen oktober mocht ik de prachtige bruiloft van Tom en Karen fotograferen in Amersfoort.

Trouwfotograaf in Culemborg, Amersfoort en omgeving

Dit leuke bruidspaar koos voor een kleine bruiloft, maar wel met alles erop en eraan. De dag begon 's morgens bij de bruid thuis, waar de kapster en de make-up artiest de bruid klaar maakten voor de mooiste dag van haar leven. Als documentaire bruidsfotograaf ben ik altijd graag aanwezig bij de start van de dag. Zodat ik het hele verhaal van jullie bruiloft vast kan leggen. En in dit geval heb ik spontaan ook wat prachtige foto's gemaakt van hun prachtig katten, kleine Goazi vond alle spulletjes van de make-up artiest machtig interessant.

Toen Karens haar prachtig was opgestoken en haar make-up was gedaan, was het wachten op Tom. Hij kwam Karen verrassen met een heel mooi bruidsboeket. En was het tijd om naar het gemeentehuis te gaan. Als trouwfotograaf zijn dit stiekem altijd prachtige fotomomenten. Mensen zijn zich dan minder bewust van de camera, daar maak ik graag gebruik van. Want dan kan ik het echte gevoel van de dag vastleggen.

Kleurrijke fotoreportage door trouwfotograaf uit Culemborg

De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis van Amersfoort. Er werd veel gelachen en de trouwambtenaar maakte er een mooie trouwceremonie van. Na de ceremonie hebben we de groepsfoto's gemaakt, op een klassieke locatie in Amersfoort, voor de koppelpoort. Hierna zijn de andere gasten lekker wat gaan drinken in een restaurantje. Terwijl wij op verschillende locaties in Amersfoort foto's hebben gemaakt voor de fotoreportage van Tom en Karen. En wat hadden we een geluk, want alle bladeren hadden felle herfstkleuren. Dit leverde natuurlijk hele mooie foto's op.

Diner bij Mei in Amersfoort

Omdat niet iedereen aanwezig kon zijn bij deze speciale dag, was er een digitale verrassing. Op een tablet waren heel veel vrienden te zien, om het bruidspaar te verrassen met grappige verhalen en lieve wensen. Na deze verrassing is het tijd voor het eten, met nog meer verrassingen voor het bruidspaar, zoals mooie cadeaus en grappige speeches. En het eten was helemaal fantastisch en paste perfect bij het bruidspaar.

De trouwerij werd afgesloten bij het bruidspaar thuis met een traditionele thee ceremonie met de ouders van de bruidegom. Als trouwfotograaf heb ik ontzettend genoten van deze prachtige bruiloft en ik kan niet wachten tot het trouwalbum van de drukkerij wordt geleverd. Als het trouwalbum binnen is, zal ik het jullie laten zien in een nieuwe blogpost.

terug naar overzicht
Opmaken bruid in Amersfoort
Favoriet van trouwfotograaf,bruid wordt opgemaakt
Journalistiek moment vastgelegd, bruiloft Amersfoort
Eerste kus! door trouwfotograaf Culemborg
Tekenen van de bruid, bruiloftfotograaf Culemborg
Tekenen van de bruid, bruiloftfotograaf Culemborg
Spontane groepsfotos trouwrepotage Gelderland
Spontane groepsfotos trouwrepotage Gelderland
Persoonlijke portret foto's bruidspaar Gelderland
Persoonlijke portret foto's bruidspaar Gelderland
Momemten journalistiek vastgelegd door bruidsfotograaf Culemborg
Thee ceremonie journalistiek vastgelegd door trouwfotograaf Culemborg
Hele dag journalistiek vastgelegd door trouwfotograaf Culemborg

Gaan jullie ook trouwen?

En zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die op een journalisitieke en creatieve manier jullie dag vastlegt? Als trouwfotograaf zal ik bijna onzichtbaar aanwezig zijn, zodat jullie ongedwongen en spontane fotos krijgen.

Check hier jullie trouwdatum