Bij trouwfotograaf Jeanine weet je zeker dat je in goede en betrouwbare handen bent als het gaat om je trouwfoto's.

Lieve bruidsparen, elk huwelijk is zo uniek als een vingerafdruk. En omdat iedereen andere wensen heeft, wil ik graag samen met jullie een pakket samenstellen dat precies bij jullie past.


Mijn tarieven beginnen bij 1400 euro.


En omdat ik denk dat jullie prachtige herinneringen een mooi plekje verdienen, maak ik voor alle bruidsparen een prachtig trouwalbum. Zo kunnen jullie de dag steeds weer opnieuw beleven met vrienden en familie!

meer over Jeanine informatie aanvragen

Namasté trouwpakketten zijn inclusief

Ik bied vier Trouwpakketten aan, die ik helemaal aanpas naar jullie wensen. Mijn Namasté Trouwpakketten variëren van een hele dag tot een kleine intieme bruiloft van 4 uur, er is voor elk wat wils!
Bij alle pakketten ben ik, Jeanine, jullie hoofdfotograaf. Mochten jullie een grote bruiloft gepland hebben, dan is er natuurlijk altijd een optie voor een tweede fotograaf. Want ik kan natuurlijk niet altijd overal tegelijkertijd zijn.
Foto's zijn niet bedoeld om digitaal te blijven, vier jullie liefde en geniet steeds weer opnieuw van jullie dag! Een album van jullie avontuur, hopelijk wordt dit jullie favoriete boek. Dat jullie samen, met vrienden, familie of misschien later met jullie kinderen vaak doorbladeren. Een album met die vieze hoekjes, omdat er zo veel in gekeken is, om jullie prachtige dag samen opnieuw te beleven.
Ik weet dat jullie trouwfoto's veel te speciaal zijn om zomaar even snel op je telefoon te bekijken. Daarom stel ik voor om een date-night in te plannen, waarbij jullie samen voor het eerst jullie foto's kunnen bekijken met een persoonlijke slideshow die ik speciaal voor jullie maak. Jullie eerste date als getrouwd stel?! ;-)
Ik maak voor jullie een privé, online galerij. Hier kunnen jullie gemakkelijk de foto's delen met vrienden en familie. En natuurlijk zijn de foto's te downloaden op hoge resolutie.

Namasté trouwbeleving!

Kennismaken met elkaar

Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en jullie avonturen! En stel vooral al jullie vragen.Dit kan via Zoom, maar natuurlijk ook tijdens een mooie boswandeling.

Samen plannen maken

Samen ontdekken we jullie wensen en maken we een op maat gemaakt plan. Wat vinden jullie belangrijk? Willen jullie veel foto's samen of liever zo veel mogelijk tijd doorbrengen met familie en vrienden? Jullie wensen staan altijd op nummer één!

Web Studio
Web Studio

Gewoon genieten van jullie dag

Geniet van jullie trouwdag met mij als professionele vriend met een camera. Leef in het moment, huil wanneer je overweldigd wordt door de liefde en lach wanneer dingen anders lopen dan gepland (want dat zal vast gebeuren). Ik documenteer jullie van dichtbij, om te laten zien hoe de dag voor jullie aanvoelde. En soms vanaf een afstand, om vast te leggen hoe jullie dag eruit zag. En ik kijk om me heen, om ook die momenten vast te leggen die jullie misschien op de dag zelf niet opgemerkt hebben, maar later zo leuk zijn om terug te zien. En geen ongemakkelijke en geposeerde portretfoto's, ik zal zorgen voor leuke kleine opdrachten zodat jullie kunnen ontspannen en helemaal op jullie gemak voelen. Echt beloofd, dat komt helemaal goed!

Nagenieten: beleef jullie avontuur opnieuw!

Plan een date-night op de bank thuis en beleef jullie avontuur opnieuw. En nee, geen Netflix deze keer, maar iets veel beters: jullie foto's!

Jullie nieuwe favoriete boek

Foto's zijn niet bedoeld om digitaal te blijven, vier jullie liefde en geniet steeds weer opnieuw van jullie dag! Een album van jullie avontuur, hopelijk wordt dit jullie favoriete boek. Dat jullie samen, met vrienden, familie of misschien later met jullie kinderen vaak doorbladeren. Een album met die vieze hoekjes, omdat er zo veel in gekeken is, om jullie prachtige dag samen opnieuw te beleven.

Web Studio

Jullie trouwdag is het waard, om voor altijd bewaard blijven!Het beste souvenir van jullie trouwdag


jullie trouwalbum

Als trouwfotograaf hecht ik veel waarde aan het afdrukken van foto's. Daarom krijgt ieder bruidspaar een uniek trouwalbum. Hier krijgen jullie foto's een echt thuis. Laten we eerlijk zijn, hoe vaak kijken jullie nou echt in die map op jullie computer waar al die prachtige foto's van jullie grote dag in staan? Precies, niet zo vaak. Daarom gaan wij samen een onvergetelijk trouwalbum maken waar jullie echt blij van worden.

Met een ruime keuze aan materialen en kleuren, maken we samen een uniek trouwalbum dat helemaal bij jullie past. Een prachtig groot album voor jullie, of misschien ook kleine albums als cadeau voor ouders of grootouders, dit is natuurlijk ook mogelijk.

Tijdens een gezellige Zoom-call nemen we het ontwerp door en passen het samen aan tot het helemaal naar jullie smaak is. Zo krijgen jullie een uniek album waar jullie echt blij mee zijn, en waar jullie ook echt naar kunnen blijven kijken. Want er is niets zo leuk als herinneringen delen met vrienden en familie, wanneer dit album op jullie salontafel of boekenplank ligt.

Voor ieder bruidspaar twee bomen!

Ik wil graag zoveel mogelijk duurzaam ondernemen. Daarom plant ik voor elk bruidspaar twee bomen, want de wereld heeft gewoon meer bos nodig! Deze bomen worden gepland door een prachtige organisatie, zij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in een duurzaam bosproject in het buitenland. Juist omdat de gevolgen van de klimaatverandering overal voelbaar is.

beschikbaarheid & informatie aanvragen

Contact Jeanine


Heb je een vraag, wil je een fotoshoot boeken of een kennismakingsgesprek aanvragen. Neem vrijblijvend contact met me op, via het contactformulier of email. Mocht je liever telefonisch contact hebben, dat kan natuurlijk ook. Stuur even een mailtje, dan plannen we een belafspraak.

info@namastefotografie.nl

06-20440310

Informatie aanvragen

Trouwfotograaf: geen geposeerde foto's, geen geforceerde poses, alleen echte emoties en authenticiteit.

Journalistieke trouwreportages voor ongedwongen foto's

Mijn aanpak als trouwfotograaf is vanuit de documentaire fotografie, geen geposeerde foto's, geen geforceerde poses, alleen echte emoties en authenticiteit. Ik zal als trouwfotograaf dus niets in scène zetten of regisseren op jullie huwelijk. Ik vind de werkelijkheid zoveel interessanter, dan alles wat ik ooit zou kunnen verzinnen. En als je over jaren naar jullie trouwfoto's in jullie trouwalbum kijkt, dan wil ik dat jullie het gevoel van de mooie momenten van jullie bruiloft herinnert. En niet dat je herinnert wat ik jullie als trouwfotograaf vroeg om te doen.

Ontspannen portretfoto's op jullie bruiloft

Daarnaast maak ik als trouwfotograaf natuurlijk ook de traditionele foto's. Een prachtige serie met portretfoto's van het bruidspaar, in deze foto's staat de connectie tussen jullie centraal. Jullie liefde voor elkaar, samen lachen en samen genieten! Ik zal zorgen voor leuke minispelletjes en kleine opdrachtjes, zodat jullie kunnen ontspannen en helemaal op jullie gemak zijn. Dan kunnen jullie samen genieten van dit rustmoment met z'n tweeën en zal ik deze ontspannen en liefdevolle momenten vastleggen.

Ik denk graag met jullie mee als trouwfotograaf

Welke geposeerde foto's we nog meer maken tijdens jullie bruiloft, ligt helemaal aan jullie. Dit overleggen we van tevoren, want ieder bruidspaar heeft andere wensen. We kunnen een moment voor groepsfoto's inplannen met jullie dierbaren, of bijvoorbeeld een moment voor portretfoto's met jullie grootouders. Ik zorg ervoor dat alles is afgestemd naar jullie wensen. Willen jullie veel variatie en verschillende locaties voor jullie portretfoto's dan plannen we er meer tijd voor in. Wil je liever weinig tijd hiervoor inplannen, dan kunnen we een korte fotosessie voor jullie portretten inplannen. Of misschien wel helemaal niet. Dat is helemaal aan jullie als bruidspaar! Hierin denk ik als trouwfotograaf graag met jullie mee.